Diari Més

Els CDR organitzen una cercavila a Barcelona fins a les seus de Ciutadans i el PP

Els organitzadors han demanat als participants que portin castanyes de casa

Imatge d'una concentració davant la seu de Ciutadans a Barcelona

Els CDR organitzen una cercavila a Barcelona fins a les seus de Ciutadans i el PPEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElsCDRde Barcelona han convocat avui una cercavila que passarà per les seus de Ciutadans i el PP a la ciutat. Els participants estan convocats a les 19 hores als Jardinets de Gràcia, localització ja habitual en aquestes mobilitzacions.

A més, des dels diferents comptes de Twitter d'aquestes organitzacions demanen als qui vulguin participar que portin castanyes de casa per «assenyalar els partits que aplaudeixen la repressió». Tots els missatges vanacompanyatsdel lema «Continuem tossudament alçades» i l'etiqueta #RevoltaPopular

Tallada la Gran Via

Aquesta no ésl'únicamobilització del dia d'avui a la capital catalana. Des d'aquest migdia desenes d'estudiants universitaris i joves d'altres col·lectius han tallat la Gran Via de Barcelona a l'altura de la plaça d'Universitat com a protesta per la sentència delTSper l'1-O. La intenció de la«Generació14O'» – així és com s'autoanomenen- és que, un cop es decideixi el futur de l'acció a les cinc de la tarda, aquest tram de calçada també pugui ser ocupat per tendes de campanya.

Des del matí, ja se n'han instal·lat prop d'un centenar. Els joves, que vinculen drets socials, laborals i nacionals, no tenen previst marxar fins que no s'aturi «la repressió», s'aprovi una amnistia als «presos polítics» i se'ls pugui garantir un «futur digne».

tracking