Diari Més

Torrent: «Llibertat, amnistia i referèndum uneix la majoria de societat catalana i no ens aturarem fins a aconseguir-ho»

El president del Parlament reclama «unitat» als partits i que Sánchez «s'assegui i parli»

Pla mitjà del president del Parlament, Roger Torrent, atenent els mitjans davant el centre penitenciari de Mas d'Enric el 15 d'octubre del 2019

Suprem, carta, sentència, condemna, Carme Forcadell, parlaments, Roger TorrentACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Parlament, Roger Torrent, ha afirmat des de la manifestació contra la sentència que la llibertat, l'amnistia i un referèndum són valor que uneixen la majoria de la societat catalana: «No ens aturarem fins a aconseguir-ho», ha dit.

El president de la cambra catalana també ha encoratjat als partits polítics a treballar per la unitat, «no només portes endins, també per explicar-la portes enfora». D'altra banda, ha demanat al president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que «s'assegui i parli» per trobar una «solució democràtica al conflicte».

Torrent ha expressat que centenars de milers de persones, independentistes i no independentistes, han sortit al carrer aquest dissabte davant «la deriva autoritària de l'Estat» que «posa en risc els drets fonamentals» i que «és capaç d'empresonar només per manifestar una opinió i per voler decidir el futur».

tracking