Diari Més

Cinc mossos d'Esquadra ferits en els aldarulls a Barcelona, un d'ells greu en caure d'un vehicle policial

El SEM atén 46 persones

Un noi intenta obrir la furgoneta policial al carrer de les Magdalenes amb Via Laietana amb pintades i pintura.

El SEM atén quatre persones en els aldarulls a Via LaietanaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Almenys cinc mossos d'Esquadra han resultat ferits aquest dissabte en els aldarulls que s'han produït al centre de Barcelona durant la convocatòria dels CDR davant de la prefectura de la Policia Nacional.

Un dels ferits, en estat greu, ha caigut d'un vehicle policial en marxa. En declaracions a TV3, el director general dels Mossos d'Esquadra, Pere Ferrer, ha apuntat que ja s'esperaven els incidents d'aquesta nit. «És l'escenari que esperàvem, ha seguit el guió», ha dit, tot recordant que prèviament hi ha hagut una gran manifestació sense incidents.

Ferrer ha explicat que encara queden per resoldre algunes petites barricades i que els grups de concentrats ja s'estan dissolent. «Podem tenir petits incidents en cruïlles concretes però ja va a la baixa», ha conclòs.

A més, hi ha almenys un detingut per llançar objectes contra la línia policial. La detenció l'ha fet la Policia Nacional, han informat fonts del cos.

El Sistema d’Emergències Mèdiques ha atès 46 persones durant els aldarulls d'aquest dissabte al vespre. Concretament, 44 d'aquests s'han produït a Barcelona, dels quals 37 han estat altes in situ i 7 s'han hagut de traslladar en centres sanitaris. També es van atendre dues persones a Mataró, totes dues donades d'alta des del mateix lloc dels fets. Cap dels ferits es troba en estat greu.

tracking