Diari Més

Educació

El SEPC convoca una vaga als instituts aquest dijous i divendres

El sindicat vol donar «eines» als estudiants per poder continuar amb les mobilitzacions i evitar que els centres ho impedeixin

Pla general de la capçalara de la manifestació convocada pel Sindicat d'Estudiants durant la marxa per la Rambla de Tarragona, protesta en la que han rebutjat la sentència del procés. Imatge del 17 d'octubre del 2019 (Hortizontal).

joves, manifestació, estudiants, Tarragona, Vaga estudiants, Sentència del procés, sentència de l'1-O, condemnes 1-OACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat dues jornades de vaga més per aquest dijous i aquest divendres. És la manera, segons explica l'organització al seu comunicat de donar «eines» a l'estudiantat per poder continuar amb les mobilitzacions i fer que els centres educatius no impedeixin la mobilització. El sindicat fa una crida a la mobilització continuada a tots els centres educatius fins que no es facin «efectives» totes les demandes. En un comunicat, SEP considera que el moment «d'excepcionalitat política» no pot deixar indiferents al moviment estudiantil i consideren que «cap examen ni cap classe valdrà més que la democràcia dels Països Catalans».

SEPC demana la dimissió en bloc del Govern i en especial de Miquel Buch perquè considera que «no pot quedar impune després de tants crims» i fan referència a les més de 600 persones ferides, les cinc persones que han perdut l'ull, gairebé 200 detinguts i 25 empresonats més. Denuncien que se'ls ha tractat de «radicals, violents i infiltrats».

tracking