Diari Més

Llibertat per als 25 detinguts que han passat a disposició judicial el dilluns per aldarulls per la sentència de l'1-O

A 13 persones se'ls ha decretat mesures cautelars com la prohibició de participar en manifestacions

Pla general de contenidors cremant a la Rambla durant la quarta nit d'aldarulls a Tarragona. Imatge del 18 d'octubre del 2019 (Horitzontal).

disturbis, Mossos d'Esquadra, protestes, Detencións, Policia Nacional, quarta nit d'aldarulls, aldarulls, manifestacionsEloi Tost

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jutjats de guàrdia de Barcelona han decretat llibertat provisional per als 25 detinguts els darrers dies en el marc de les protestes per la sentència de l'1-O a Barcelona que han declarat aquest dilluns, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Per a 13 dels detinguts s'han acordat mesures cautelars, com per exemple prohibició de participar en manifestacions o presentacions periòdiques en el jutjat. En algun cas s'han decretat les dues mesures cautelars conjuntes. Les causes estan obertes pels delictes de desordres públics i atemptat a agents de l'autoritat.

Cordó dels Mossos, en primer terme davant de la línia de manifestants, al voltant de la delegació del govern espanyol a Barcelona el 15 d'octubre.

Presó sense fiança per a quatre dels sis detinguts dimarts en els aldarulls a BarcelonaACN

tracking