Diari Més

El Comitè de Redacció de 'El País' exigeix una investigació per la detenció del fotoperiodista Albert Garcia

Els redactors del diari condemna els «episodis d'assetjament» als professionals de la informació

La Policia Nacional s'endú detingut i emmanillat per l'esquena el fotoperiodista d'El País Albert Garcia a la plaça Urquinaona de Barcelona.

El Comitè de Redacció de 'El País' exigeix una investigació per la detenció del fotoperiodista Albert GarciaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè de Redacció del diari 'El País' ha exigit aquest dissabte que s'obri una investigació de les circumstàncies de la detenció del fotoperiodista col·laborador del rotatiu Albert Garcia durant les protestes d'aquest divendres a la nit a la plaça Urquinaona de Barcelona. En un comunicat, el comitè remarca que va ser detingut mentre feia la seva feina «perfectament acreditat com evidencien vídeos i testimonis». Garcia va sortir en llibertat dissabte a la matinada. A més, els redactors del diari han condemnat els «episodis d'assetjament» als professionals dels mitjans de comunicació que cobreixen els aldarulls «tant per part de les forces de seguretat com de sectors de manifestants».

Els redactors també exigeixen als poders públics i als responsables de les protestes que «respectin i facilitin la tasca dels periodistes com a instrument de dret fonamental a la informació que tenen els ciutadans».

tracking