Diari Més

Set persones ferides a Tarragona durant les protestes de divendres a la nit

Les protestes violentes es van saldar amb 182 ferits a Catalunya

Pla general dels Mossos d'Esquadra detenint un manifestant durant la quarta nit d'aldarulls a Tarragona.

Set persones ferides a Tarragona durant les protestes de divendres a la nitACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les protestes violentes d'ahir a la nit a Catalunya, per cinquè dia consecutiu, es van saldar amb 182 ferits, la majoria a Barcelona, on van resultar lesionades 152 persones, segons informa el Sistema Català d'Emergències (SEM).

De les persones que van quedar ferides a la capital catalana, 50 van haver de ser traslladades a un centre sanitari mentre que 102 van ser ateses i donades d'alta al lloc dels incidents.

Sobre la resta de les capitals catalanes, a Girona 12 persones van requerir assistència mèdica, de les quals 3 van haver de ser traslladades, a Tarragona van quedar ferides 7 persones, amb dos trasllats, mentre que a Lleida 6 persones van patir lesions, 3 de les quals van ser trasllades a un centre sanitari.

També van quedar ferides diverses persones a d'altres localitats catalanes: a Molins de Rei (Baix Llobregat), Alella (Maresme), Montcada i Reixac (Vallès Occidental), Terrassa (Vallès Occidental) i a la C-58 (Barcelona) va quedar ferida una persona a cadascuna d'aquestes poblacions, que van haver de ser traslladades en tots els casos.

tracking