Diari Més

Presó sense fiança per a quatre dels sis detinguts dimarts en els aldarulls a Barcelona

El jutge considera que els fets que se'ls atribueixen constitueixen accions per «impedir l'execució» de la sentència del Suprem

Cordó dels Mossos, en primer terme davant de la línia de manifestants, al voltant de la delegació del govern espanyol a Barcelona el 15 d'octubre.

Presó sense fiança per a quatre dels sis detinguts dimarts en els aldarulls a BarcelonaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El titular del jutjat d'instrucció número 20 de Barcelona ha dictat aquest dimecres al vespre presó sense fiança per a quatre dels sis detinguts dimarts a la ciutat en el marc dels aldarulls entre policia i manifestants contraris a la sentència de l'1-O. Se'ls acusa de desordres, atemptat i lesions lleus. Cal recordar que Fiscalia demanava presó per als quatre detinguts, i el Govern presó eludible amb una fiança de 2.000 euros. A l'escrit, el jutge considera que hi ha indicis que alguns dels empresonats van intentar travessar línies policials o es van enfrontar i van agredir agents de l'autoritat, fets tots ells «de notable gravetat i transcendència». A més, afirma que incorren tots els requisits per a la mesura de la presó provisional.

També es considera que els fets que s'atribueixen als detinguts constitueixen accions dirigides a «impedir l'execució d'una sentència ferma dictada pel Tribunal Suprem».

tracking