Diari Més

Torra convoca una reunió al Palau amb Aragonès, Buch i Budó

Analitzaran els aldarulls i la situació postsentencia

El president del Govern, Quim Torra, al Parlament. En primer pla, desenfocat, el conseller d'Interior Buch.

El president del Govern, Quim Torra, al Parlament. En primer pla, desenfocat, el conseller d'Interior Buch.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha convocat una reunió d'urgència al Palau la de la Generalitat a les 9 hores per analitzar els aldarulls al carrer de les últimes hores i la situació postsentència. A la trobada hi assistiran el vicepresident de l'executiu, Pere Aragonès, la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i el conseller de l'Interior, Miquel Buch. La segona jornada de protestes per la sentència del Tribunal Suprem (TS) ha acabat amb trenta detinguts en diferents punts de Catalunya i 43 Mossos ferits i s'han produït nombroses càrregues policials. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 125 persones durant la jornada de protestes de dimarts, 74 de les quals a Barcelona.

A través de Twitter, ahir a la nit el vicepresident Aragonès va demana no regalar «allò que busquen», un «155 encobert». En aquest sentit, va instar a «allunyar-se de totes les actituds violentes i depurar les accions no justificades».

Per la seva banda, la portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Meritxell Budó, en una entrevista a TVE va lamentar «altercats de grups violents» i va demanar «aïllar-los» de les manifestacions.

tracking