Diari Més

La militància de la CUP ratifica les llistes amb entre el 80 i el 90% de vots

A Tarragona han votat el 9,53% dels militants de la CUP

alt

CUP, Reus, Mariona Quadrada, detinguda

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La militància de la CUP (Candidatura d'Unitat Popular) ha ratificat aquest diumenge les candidatures proposades per una comissió del partit per concórrer per primera vegada a unes eleccions generals, amb percentatges de vots a favor que van del 90,47% a Tarragona, al 80,13% a Barcelona.

Segons ha informat la CUP, a Barcelona el 80,13% dels vots han estat favorables a la proposta del partit, mentre que un 19,87% han votat en contra.

D'aquesta forma ha quedat aprovada la candidatura encapçalada per l'exdiputada Mireia Vehí, seguida dels també exdiputats Albert Botran i Eulàlia Reguant.

A Tarragona, el 90,47% dels vots han estat a favor de la candidatura encapçalada per Mariona Quadrada i l'exdiputat Sergi Saladié i en contra han votat el 9,53% dels militants de la CUP.

La candidatura per Lleida de Francesc Gabarrell i Júlia Carbonell ha collit el 90,32% dels vots, i el 9,68% han votat en contra.

Finalment, a Girona els vots a favor han estat el 89,47% i en contra 10,53%, pel que també ha quedat aprovada la candidatura, en aquest cas encapçalat per Non Casadevall i Maria Besora.

La votació telemàtica va començar ahir dissabte i havia de finalitzar a les 23:59 hores però, per un error en del sistema informàtic, van prolongar el termini fins a les dues del migdia d'avui, diumenge.

tracking