Diari Més

La subdirectora de Gestió Econòmica de Justícia diu que Mundó no tenia facultats per contractar res

Montserrat Vintró argumenta que va remetre certificacions al jutjat 13 on cap despesa estava relacionada amb el referèndum

El magistrat Manuel Marchena, presidint la sala del Tribunal Suprem durant el judici de l'1-O.

El magistrat Manuel Marchena, presidint la sala del Tribunal Suprem durant el judici de l'1-O.Pool Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La subdirectora de Gestió Econòmica del Departament de Justícia ha declarat al Suprem que l'exconseller Carles Mundó havia delegat les seves facultats de contractació en el director de serveis i en el secretari general i que ell no podia contractar res. A més, ha dit que es van remetre al jutjat 13 de Barcelona totes les certificacions que es van demanar i que demostraven que no hi havia despeses relacionades amb el referèndum. A més, ha dit que en qualsevol contracte del departament hauria calgut la intervenció d'una vintena de funcionaris. També que fins el dia 19 els comptes van estar «bloquejats» i que, fins i tot, tenien problemes per pagar alguns serveis com la «pecúnia dels presos». I que ells no tenien conveni marc amb Unipost, sinó que el servei de missatgeria el tenien amb Correus.

La defensa de Mundó, exercida per Josep Riba, ha citat la testimoni per intentar demostrar que no va existir malversació.

tracking