Diari Més

Rufián: «Tot el què passi avui no es pot canviar demà. Depèn de nosaltres»

El candidat d'ERC al Congrés creu que el 28-A pot ser un «dia històric» i interpel·la «els demòcrates a donar el vot de la millor manera»

Gabriel Rufián atenent els mitjans a les portes del Suprem.

Rufián assegura que el govern espanyol «no és benvingut» a Barcelona i crida a la mobilització «pacífica»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, ha fet una crida a anar a votar aquest 28-A interpel·lant tots els demòcrates perquè «surtin al carrer i donen els vots de la millor manera». Rufián ha alertat que «tot el què passi avui no es pot canviar demà» i per això ha qualificat de «clau» la cita electoral d'aquest diumenge. «Depèn de nosaltres», ha sentenciat el número dos de la candidatura d'ERC. Per Rufián, cal enviar un missatge «al món» que «les amenaces i la por no poden ni podran amb la persistència i la il·lusió d'aquest poble». Rufián ha votat aquest diumenge a l'escola Ribatallada de Sabadell, a dos quarts d'onze del matí. Ho ha fet acompanyat de Juli Fernàndez, exalcalde dela ciutat i candidat d'ERC a l'alcaldia.

Rufián ha estat puntual i ha arribat al col·legi electoral a l'hora prevista. L'esperaven una desena de mitjans de comunicació. En aquesta hora, el col·legi estava força ple i Rufián ha hagut de fer la cua, on ha pogut saludar alguns ciutadans de Sabadell que s'han volgut fer fotografies amb el candidat.

En l'atenció als mitjans de comunicació posterior a la votació, Rufián ha dit que aquest 28-A pot ser un «dia històric» i que «està a les nostres mans» poder enviar un missatge clar al món. Ha defensat la campanya d'ERC perquè han intentat «explicar-se el millor possible».

Rufián també ha volgut agrair la tasca de milers de voluntaris i apoderats que fan possible la jornada electorals sense els quals, ha dit, no seria possible que transcorregués amb normalitat.

tracking