Diari Més

Rivera: «Aquesta nit enterrarem 40 anys de nacionalismes i obrirem una era d'una Espanya forta i unida»

El candidat de Cs demana als catalans que els van votar el 21-D que votin «amb les mateixes ganes» perquè ningú els separi

El candidat de Cs a la presidència del govern espanyol, Albert Rivera, diposita el seu vot en un col·legi electoral a L'Hospitalet de Llobregat.

Rivera: «Aquesta nit enterrarem 40 anys de nacionalismes i obrirem una era d'una Espanya forta i unida»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat de Ciutadans a la presidència del govern espanyol, Albert Rivera, assegura que «sens dubte» aquesta nit obriran «una nova etapa política a Espanya». «Enterrarem 40 anys de nacionalismes i obrirem una era d'una Espanya forta i unida», ha afirmat des de les portes del col·legi electoral on ha votat, a l'Hospitalet de Llobregat. En una breu atenció als mitjans després de dipositar el vot, Rivera ha apel·lat els catalans perquè vagin a votar i impedeixin que segueixin «els de sempre» governant. El líder de la formació taronja ha fet una crida, concretament, a la gent que va votar Cs el 21-D a Catalunya.

«Els demano que vagin a votar amb les mateixes ganes per una Espanya que segueixi unida i ningú ens pugui separar», ha apuntat.

Segons ell, quan els catalans han anat a votar «massivament» han guanyat «la unió i el respecte» i ha recordat, en aquest sentit, la victòria de Cs en les últimes eleccions catalanes.

Rivera també ha interpel·lat els indecisos: «És important que agafin la papereta». «Necessitem a Espanya un canvi d'etapa, d'era i de govern», ha conclòs, destacant que cal una nova era «en la quals els que volen trencar aquest país no condicionin la política» a l'Estat.

tracking