Diari Més

Arrimadas veu en els indecisos una «oportunitat» per guanyar el 28-A

La líder de Cs desconfia de l'aritmètica electoral que dibuixen les enquestes i recorda els darrers resultats a Andalusia

La líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, en roda de premsa a la seu del partit.

Arrimadas: «Torra és un perill per la convivència i la democràcia en apel·lar a la violència i al conflicte civil»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La cap de llista de Cs per Barcelona, Inés Arrimadas, veu en el gran nombre d'indecisos que revelen les darreres enquestes electorals com una «oportunitat» per Cs per guanyar el 28-A.

Tot i que la majoria de sondejos apunten a una victòria del PSOE i dibuixen una aritmètica pràcticament impossible a PP i Cs per poder sumar després de les eleccions, Arrimadas desconfia d'aquestes previsions i recorda que en les darreres eleccions a Andalusia ja es va demostrar el poc encert de les enquestes: «A nosaltres ens agraden les urnes perquè cada cop que s'obren tenim més vots i mes escons», ha assegurat Arrimadas des del Puerto de Santa Maria (Cadis), on la candidata taronja ha fet avui campanya.

«A Andalusia sabem què es aconseguir un impossible i ja vam fer fora el PSOE. Estem aixecant catifes i ajudant més als autònoms i les famílies. Ara, el que semblava impossible a Andalusia ho volem per a tota Espanya», ha etzibat. La candidata assegura que hi ha possibilitats reals de que Cs pugui «liderar el pròxim govern».

Perquè això passi, explica Arrimadas, l'aritmètica electoral no hauria de permetre al PSOE pactar amb els partits nacionalistes. «No volem que Bildu i ERC condicionin el futur de 47 milions d'espanyols», assegura. Un dels elements que considera «decisius» per poder decantar la balança dels indecisos en aquest sentit és el doble debat electoral d'aquest dilluns i dimarts.

Arrimadas no ha desaprofitat l'ocasió per carregar novament contra Pedro Sánchez i augura que en els debats «intentarà seduir» els partits independentistes.

tracking