Diari Més

Successos

Un home que feia autoestop és atracat a Manresa pel conductor que el recull

Els Mossos van detenir el conductor, que hauria amenaçat la víctima amb una pistola

Pla general de la sortida d'un dels vehicles dels Mossos d'Esquadra que trasllada els pares detinguts per presumptes maltractaments al seu nadó després que el jutjat de guàrdia decretés presó provisional. Imatge del 16 de febrer del 2019 (Horitzontal).

maltractaments, Audiència de Tarragona, jutjat instrucció 2, Mossos d'esquadra, nadó, trasllat, pares, presó provisionalACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home que feia autoestop va ser atracat pel conductor que el va recollir, dijous passat a Manresa. Segons ha avançat la Cadena Ser i han confirmat a l'ACN els Mossos d'Esquadra, l'home va pujar al vehicle i, durant el trajecte, el conductor es va desviar a un polígon de la capital del Bages, on van aparèixer dos homes més.

Segons la víctima, el conductor el va amenaçar amb una pistola i li va robar la cartera, el mòbil, la motxilla i 200 euros. Un testimoni que va presenciar els fets va alertar al 112 i els Mossos van engegar un dispositiu que va permetre localitzar el vehicle i detenir el conductor el mateix dijous.

tracking