Diari Més

Policial

Els Mossos redueixen un veí de Barcelona que feia més de 17 hores que estava atrinxerat a casa seva

L'home amenaçava amb autolesionar-se amb una arma que ha resultat no ser de foc real

Imatge de la finca on s'ha atrinxerat l'home.

Els Mossos redueixen un veí de Barcelona que feia més de 17 hores que estava atrinxerat a casa sevaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Grup Especial d'Intervenció (GEI) dels Mossos d'Esquadra ha reduït cap a les vuit del matí d'aquest diumenge el veí atrinxerat a casa seva, en un pis situat a la tercera planta del número 217 del carrer Rosselló de Barcelona, des de dissabte a dos quarts de tres de la tarda i que amenaçava amb autolesionar-se amb una arma que ha resultat no ser de foc real. Segons fonts de la policia catalana, l'home, que pateix un trastorn psiquiàtric, ha estat reduït amb una Taser, una pistola elèctrica, després de més de 17 hores d’intentar mediar amb ell. Per intentar convèncer el veí de què no es fes mal s’han desplaçat fins al lloc diversos familiars seus. En l'operatiu, també hi han treballat efectius dels Bombers de Barcelona, la Guàrdia Urbana i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Com a mesura preventiva, alguns dels veïns de l'immoble han estat desallotjats i han passat la nit fora de casa seva. Segons fonts de l’Ajuntament de Barcelona, tres d’ells, tots adults, han dormit al Centre d’Urgència i Emergències Socials de Barcelona.

L'home atrinxerat que hauria manifestat la intenció d'autolesionar-se era a casa seva amb la seva parella i després de ser reduït pel GEI ha estat evacuat a la unitat de psiquiatria de l’Hospital Clínic La dona ha estat traslladada a l’Hospital de Sant Pau per fer-li una «valoració», segons ha informat aquest diumenge al matí el SEM. Amb tot, cap persona ha resultat ferida durant el llarg l’operatiu.

Cap a quarts de dotze de la nit, tècnics de Gas Natural han tallat el subministrament de gas de l'immoble. Paral·lelament, la policia ha desallotjat alguns dels veïns de l'edifici de cinc plantes amb entresol, mentre que d'altres han quedat confinats al seu habitatge.

El tall del carrer Rosselló per facilitar les tasques dels efectius d'emergències ha generat molta expectativa, tant de mitjans de comunicació, com de curiosos que s'acostaven a la zona, molts amb la intenció d'anar a un bar musical ubicat justament als baixos de la mateixa finca, per saber què estava passant.

tracking