Diari Més

Fernandez (PP) equipara els seus horaris amb els dels presos independentistes, que «ploriquegen»

«Aixecar-se a les 6 és tortura segons els separatistes... El que faltava», afirma responent a unes declaracions de l'advocat de Sánchez, Rull i Turull

alt

Alejandro Fernández (PP), Pablo Iglesias, Alt Camp, proposta de referèndum, llaços grocs, precampanya, pla Ibarretxe, presentació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Partit Popular català, el tarragoníAlejandroFernández, ha comparat els seus horaris com a parlamentari i responsable del partit amb els que tenen els presos independentistes i els presidents de l'ANC i Òmnium per assistir al judici de l'1-O al Tribunal Suprem a Madrid.

Fernández contestava unes declaracions que l'advocat Jordi Pina va fer dissabte passat al programa de TV3, 'Faqs' en què lamentava la situació dels acusats i els horaris que havien de patir, amb els trasllats des de la presó fins al tribunal.

El president delPPCcompartia un missatge criticant aquestes declaracions de Pina, representant de Jordi Sánchez, Jordi Turull i Josep Rull, i afegia el seu propi comentari: «Fa quatre anys que m'aixeco a aquesta hora per arribar a Barcelona des de Tarragona, i ni ploriquejo ni demano privilegis. El meu pare es va aixecar a les 5 durant 30 anys per anar a l'obra. Aixecar-se a les 6éstortura segons els separatistes... El que faltava».

tracking