Diari Més

El cap de la policia judicial a Catalunya i instructor dels atestats de la Guàrdia Civil declara aquest dimarts

El tribunal ha citat a la tarda el secretari dels informes i número 2 de Daniel Baena

D'esquerra a dreta, el general en cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Ángel Gozalo, el delegat accidental del govern espanyol a Catalunya, Emilio Ablanedo, i el comandant en cap de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil a Catalunya, Daniel Baena.

D'esquerra a dreta, el general en cap de la Guàrdia Civil a Catalunya, Ángel Gozalo, el delegat accidental del govern espanyol a Catalunya, Emilio Ablanedo, i el comandant en cap de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil a Catalunya, Daniel Baena.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de la policia judicial a Catalunya i instructor dels atestats de la Guàrdia Civil, el tinent coronel Daniel Baena (TIP T43166Q), declara aquest dimarts a partir de les deu del matí. Els seus informes són, en bona part, la base de les querelles de la Fiscalia General de l'Estat contra els líders independentistes. Baena està citat a petició de les defenses de Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Raül Romeva, la fiscalia i l'advocacia de l'Estat. La defensa de Junqueras i Romeva també va demanar com a prova pericial que es pogués rastrejar el compte de Twitter del perfil 'Tácito' per determinar si al darrera hi ha el tinent coronel, ja que era un compte des del qual es carregava contra l'independentisme. El tribunal, però, no va acceptar aquesta prova. A la tarda, està citat el seu número dos (TIP N29100C), secretari dels atestats.

El tribunal preveu que els dos interrogatoris siguin llargs i només ha citat aquests dos testimonis per a la sessió de dimarts.

tracking