Diari Més

Política

Artadi admet «molta manca de coordinació» entre JxCat i ERC

L'encara consellera de la Presidència diu a l'ARA que «és estèril que l'atenció estigui centrada en un llaç»

La número dos de la llista de JxCat a Barcelona, Elsa Artadi.

Artadi admet «molta manca de coordinació» entre JxCat i ERCACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'encara consellera de la Presidència i número dos de JxCat a l'Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, admet en una entrevista al diari Ara que hi ha «molta manca de coordinació» entre JxCat i ERC. «Una diferència estratègica és apostar per la coordinació i per la unitat d'una manera més decidida», assegura Artadi al ser preguntada per les diferències entre les dues formacions independentistes. Segons la portaveu del Govern, «JxCat està disposat a sacrificar els lideratges per fer un projecte unitari». Artadi també diu que la triple cita electoral genera «desgast a nivell personal» i «desconcert en l'electorat independentista».

A l'entrevista, Artadi diu que «sobretot hi ha molta manca de coordinació». Així, afirma que «hi ha un punt» de les discrepàncies entre les formacions relacionada amb personalismes però també per raons «estratègiques» com la investidura fallida de Carles Puigdemont. «Sí que hi ha hagut punts de desavinença. Un va ser el 30 de gener, i va ser molt obvi. I n'hem tingut d'altres, com les suspensions dels diputats», apunta.

La consellera de la Presidència també es refereix a la polèmica pels llaços grocs, que considera «estèril» i un intent de «generar una polèmica, tapar o desviar l'atenció» en període electoral.

«L'important és la repressió, és que hi ha presos i exiliats», assegura, criticant que «les estructures de l'Estat se centrin en un color quan haurien d'estar fent política».

Artadi diu que amb un govern tripartit de dretes «Espanya hi perdrà i Catalunya haurà de perdre les seves decisions». Segons ella, «Catalunya no hi guanya amb un govern o altre, hi guanya amb un govern que pren unes decisions o unes altres».

tracking