Diari Més

Casado sobre la nova pancarta penjada per Torra: «Sánchez s'està deixant enganyar perquè necessita els seus vots»

El líder del PP torna a demanar que s'apliqui «la llei de seguretat nacional» per retirar els símbols de la Generalitat

El president del PP, Pablo Casado, atén als mitjans de comunicació.

Casado exigeix a Sánchez que digui si indultarà els presos o pactarà amb els independentistesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del Partit Popular Pablo Casado ha acusat al president espanyol Pedro Sánchez de «deixar-se enganyar» pel president Quim Torra «perquè necessita els vots» dels independentistes. «És dramàtic que ni tan sols un president autonòmic sigui capaç de complir les resolucions de la Junta Electoral Central», ha dit Casado després que Torra hagi penjat una nova pancarta. A més, ha reiterat la petició d'aplicar «la llei de seguretat nacional» perquè «els mossos d'esquadra i la guàrdia urbana compleixin amb els requeriments» de la JEC «que els independentistes no fan».

A la seva arribada a la reunió del Partit Popular Europeu (PPE) prèvia a la cimera europea d'aquest dijous. Casado ha afirmat que la proposta de Vox sobre la tinença d'armes és «un disbarat» i «una proposta irresponsable». «Nosaltres confiem en la guàrdia civil, la policia nacional i l'exèrcit», ha defensat.

Pel que fa a la suspensió de l'afiliació del partit de Viktor Orbán al PPE, Casado ha celebrat que «totes les forces polítiques» que integren la família democratacristiana hagin aconseguit tenir «els mateixos principis i valors». Ara bé, el líder del PP espanyol ha reclamat que no hi hagi «dobles estàndards» en la resposta que donen els partits europeus a situacions com la d'Orbán i ha protestat que davant dels casos de «corrupció» a Malta o Romania «no passi res perquè són socialistes».

tracking