Diari Més

Empresa

La companyia propietària de Nostrum entra en concurs de creditors i fa fora el seu president

L'empresa de menjar preparat compta amb prop de 130 establiments, quatre d'ells al Camp de Tarragona

Imatge d

nostrum, botigaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

HomeMeal, l'empresamatriude la cadena de menjar preparatNostrum, amb seu a Sant Vicenç de Castellet, ha sol·licitat el concurs de creditors després de fracassar el procés de refinançament que estava intentant executar.

El consell d'administració de l'empresa també ha acordat cessar el seu fundador, conseller delegat i president, Quirze Salomó, segons ha explicat en un documentenviatal Mercat Alternatiu Borsari (MAB) aquest divendres.

La companyia afrontava un deute de 10 milions d'euros, la qual cosa ja va portar a HomeMeala declarar elpreconcursde creditors l'octubre passat.

L'empresa compta amb uns 130 locals, la majoria a Espanya, encara que també opera a França i Andorra. Al Camp de Tarragona,Nostrumestà present amb dos establiments a Tarragona, un a Reus i un a Salou.

En la comunicació alMABl'empresa explica que continuarà negociant amb el creditor que no ha accedit a refinançar i que ha abocat al concurs. HomeMealbusca un acord total «per recuperar l'estabilitat financera i el normal desenvolupament de la seva activitat». La direcció de l'empresa l'assumeix ara Guillem Junyent, que fins aquest moment havia exercit de conseller.

tracking