Diari Més

Sánchez respecta la concentració a Madrid però recorda que a l'oposició «va fer costat» a Rajoy en la defensa d'Espanya

El PSOE qualifica de «fracàs» la protesta i creu que la societat ha donat l'esquena a la «crispació de dretes»

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a La Moncloa.

Sánchez respecta la concentració a Madrid però recorda que a l'oposició «va fer costat» a Rajoy en la defensa d'EspanyaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha volgut manifestar el seu «respecte» a la concentració d'aquest diumenge a la plaça Colón de Madrid. Amb tot, ha lamentat que el PP exigeixi «lleialtat» quan està al govern i que, en canvi, des de l'oposició, atiï la confrontació. «A això ho anomenen patriotisme i no, és deslleialtat», ha reblat. En una declaració des de Santander, ha recordat que mentre va ser líder de l'oposició «va fer costat» al govern espanyol donant suport a l'article 155 amb l'objectiu de defensar «la unitat d'Espanya» i restablir la Constitució a Catalunya. Fonts socialistes han qualificat la protesta de Madrid de «fracàs», que demostra que «les idees uneixen i la crispació no». «La societat ha donat l'esquena a la crispació de dretes», han reblat.

El president del govern espanyol ha afirmat que ser patriota no és cridar «Visca Espanya» sinó treballar perquè a l'Estat «s'hi visqui millor».

També ha assegurat que com a president ha respectat la Constitució i assegura que només busca resoldre una «crisi d'estat» que el govern del PP ha agreujat amb la seva política els últims set anys. «El govern treballa per la unitat d'Espanya i això significa unir els espanyols i no dividir-los, com avui a plaça Colón», ha reblat.

tracking