Diari Més

Torra visita els presos a tres dies de l'inici del judici de l'1-O

La visita ha estat una mostra de suport que repetirà dimarts formant part del públic durant la primera sessió de la fase oral del judici

El president de la Generalitat, Quim Torra, a Soto del Real.

Torra visita els presos a tres dies de l'inici del judici de l'1-OACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha arribat a les nou del matí a la presó d’Alcalá-Meco per reunir-se amb l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i l’exconsellera Dolors Bassa a tres dies de l’inici del judici de l’1-O al Tribunal Suprem, que engega el pròxim dimarts.

A les onze ha visitat a l’exvicepresident Oriol Junqueras, els exconsellers Josep Rull, Jordi Turull, Joaquim Forn, Raül Romeva i els líders de l’ANC i Òmnium Jordi Sànchez i Jordi Cuixart a la presó deSoto del Real. Aquesta és la primera visita del president des que els presos van ser traslladats a Madrid ara fa una setmana, quan els va acomiadar a la presó de Brians.

La seva visita és una mostra de suport que repetirà dimarts formant part del públic –juntament amb el vicepresident, Pere Aragonès- durant la primera sessió de la fase oral del procés judicial, en una jornada on també preveu comparèixer davant els mitjans de comunicació des del Centre Blanquerna.

tracking