Diari Més

Política

La socialista tarragonina Rocío León s'incorpora a la junta de Societat Civil Catalana

També s'ha incorporat l'exdiputada del PP al Parlament català, Esperanza García

Imatge d'arxiu de Rocío León en un acte del PSC.

La socialista tarragonina Rocío León s'incorpora a la junta de Societat Civil CatalanaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Societat Civil Catalana (SCC) ha anunciat en un comunicat la incorporació d'Esperanza García i i la tarragonina Rocío León a la seva junta directiva.

García va ser diputada del PPC a la legislatura del 2015 al 2017 i ho tornarà a ser després de la renúncia de Xavier Garcia Albiol al seu escó. D'altra banda, León, agent de la policia portuària, és vicepresidenta de l'associació policial 'Politeia', que engloba membres de tots els cossos policials presents a Catalunya, i és també activista sindical a la UGT.

Rocío León Aller va anar a les llistes del PSC a les últimes eleccions municipals, el 2015, al lloc número 25 i també va formar part de la candidatura socialista al Congrés dels Diputats.

Segons els dirigents de SCC, les noves membres de l'executiva coneixen «perfectament» les idees i els objectius de l'entitat, i es mostren «convençuts» que realitzaran «una gran tasca». La seva presència a la junta directiva es va aprovar el 28 de gener, i serà efectiva fins a la propera assemblea de socis de l'organització, prevista al maig.

Segons el comunicat de SCC, asseguren que continuaran treballant «amb el mateix entusiasme i rigor que fins ara». Així mateix, reiteren que la seva funció és representar «a tots els catalans constitucionalistes i partidaris de fomentar la convivència i la concòrdia» a Catalunya, que qualifiquen de «fonamental i necessària».

tracking