Diari Més

Policial

Detenen una altra persona en l'operatiu antiterrorista i Barcelona i Igualada i ja són 18 els arrestats

Els cinc detinguts per terrorisme seran traslladats properament a l'Audiència Nacional

Mossos d'Esquadra custodiant un dels domicilis que s'estan registrant en el marc d'un operatiu antiterrorista el 15 de gener del 2019.

En marxa una operació antiterrorista a Barcelona i a IgualadaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han detingut una altra persona en el marc de l'operatiu antiterrorista de dimarts a Barcelona i Igualada, i ja són 18 els arrestats pel cas Alexandria. Cinc persones van ser detingudes per terrorisme i estaven molt radicalitzades. Seran traslladades properament a l'Audiència Nacional, que preveu que passin a disposició judicial el dijous. Els arrestats tenien la voluntat d'atemptar però en cap moment han tingut la capacitat de fer-ho, segons va explicar dimarts el conseller d'Interior, Miquel Buch.

Els tretze detinguts restants, que formaven part de la mateixa organització criminal, durant les properes hores podrien quedar en llibertat amb càrrecs i pendents de citació del jutge. Estan acusats de delictes patrimonials, i la majoria també són investigats per terrorisme. La investigació relacionada amb l'operació Alexandria segueix oberta, segons han explicat fonts policials.

tracking