Diari Més

Els polítics presos en vaga de fam criden a participar en una cassolada aquesta nit a les 21 hores

L'acció coincideix amb els 10 dies des que Jordi Sánchez i Jordi Turull van començar la vaga de fam

La primera imatge dels presos independentistes a Lledoners, distribuïda per Òmnium Cultural.

Sànchez i Turull comuniquen a la direcció de Lledoners l'inici d'una vaga de fam sense determinar-ne la duradaÒmnium Cultural

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els polítics presos que estan en vaga de fam han fet una crida a través dels seus comptes de Twitter a participar en una cassolada avui dilluns a les 21 hores coincidint amb els 10 dies que Jordi Sánchez i Jordi Turull van iniciar-la. Tots dos han publicat a través de la xarxa social el mateix missatge: «Abans de començar, vam prendre la decisió de mantenir la protesta fins on el cos i el cap aguantin. Hi ha moltes coses a remoure en la mentalitat dels magistrats del TC i de l'opinió internacional», afirmen. Per la seva banda, Josep Rull i Joaquim Forn, que van iniciar la vaga de fam tres dies més tard, demanen als ciutadans que si participen als actes per donar-los suport «preservin l'esperit pacífic i cívic» que sempre ha caracteritzat el moviment independentista.

Els missatges a Twitter estan acompanyats d'un cartell on es pot llegir '10 dies de la vaga de fam. Dilluns 10 de desembre a les 21 hores. Surt al balcó! #Cassolada'.

tracking