Diari Més

Casado compara els autors de l'atac al cotxe d'Alejandro Fernández amb els nazis

El líder del PP ha vinculat els llaços grocs amb les estrelles del mateix color amb què els feixistes alemanys marcaven els jueus

Una altra de les pintades que s'ha trobat el president del PPC

Pinten el cotxe d'Alejandro FernándezAlejandro Fernández

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del PP, Pablo Casado, ha comparat els autors de l'atac al cotxe del president del PPC, Alejandro Fernández, amb els nazis que marcaven els jueus. En un míting a Alguesires, Casado ha vinculat els llaços grocs amb les estrelles del mateix color amb què els feixistes alemanys marcaven els comerços jueus. «Abans marcaven amb estrelles grogues, ara marquen amb llaços grocs», ha dit referint-se als símbols en solidaritat amb els líders independentistes empresonats pel procés. El líder dels populars ha tornat a demanar la il·legalització dels partits que, segons ell, «justifiquen la violència» i s'ha preguntat què hauria de passar més perquè el president del govern espanyol apliqui una altra vegada l'article 155.

«Per fer front als totalitaris que trenquen rodes, pinten cotxes i senyalen portals, només hi ha una via: la llei i la força de la legalitat», ha assegurat el líder del PP. «Sánchez sap que necessita els vots de Quim Torra, de Joan Tardà i dels enemics d'Espanya per estar uns dies més a la Moncloa, en el palau que tenen gràcies als vots vergonyants d'una moció de censura», ha reflexionat en veu alta.

Casado ha reiterat que s'estan conculcant drets i llibertats en una part d'Espanya i que la seva formació ho denunciarà allà on vagi i que no tolerarà «més cessions als que volen trencar el futur d'Espanya, creen divisió i permeten que li parteixin la cara a una persona per portar un llaç groc, que apallissin a policies en una manifestació o que facin un 'escratxe' a un jutge del Suprem».

tracking