Diari Més

Alejandro Fernández qualifica la reunió de l'espai de diàleg de «fracàs rotund» perquè insisteix «en l'error»

El president del PPC defensa que s'ha de garantir el respecte a la llei i la neutralitat de l'espai institucional per no caure en un «diàleg trampa»

El líder del PPC Alejandro Fernández (al centre) amb responsables de la Fundació Humanisme i Democràcia i el secretari general del partit, Dani Serrano, a l'esquerra.

Alejandro Fernández qualifica la reunió de l'espai de diàleg de «fracàs rotund» perquè insisteix «en l'error»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El líder del Partit Popular a Catalunya (PPC), Alejandro Fernández, ha qualificat aquest dissabte de «fracàs rotund» la reunió de l'espai de diàleg entre algunes forces polítiques i el Govern. Considera que és un resultat «de preveure» perquè tot i que el diàleg entre catalans el considera «imprescindible» creu que ha de tenir unes regles per no caure en un «diàleg trampa». En aquest sentit, critica que la cimera no complia «aquestes regles», que resumeix en el respecte a la llei i la neutralitat de l'espai institucional on es produeix el diàleg. Per això, i després de la trobada, Fernández assumeix que la línia que segueix la taula està «adreçada» al fracàs perquè és una «insistència a l'error» en no canviar aquestes condicions.

Des del PPC s'alerta que si es continua amb aquesta «fórmula» el diàleg serà «trampa» i per això insta el PSC a «reflexionar». Fernández creu que s' estan donant «excuses i arguments» perquè el separatisme es continuï «victimitzant».

Per Fernández, si es parlés d'un diàleg amb respecte a la llei i neutralitat institucional, el PPC estarà «disposat» a parlar.

El president del PPC ha fet aquestes declaracions minuts abans d'inaugurar un seminari sobre l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible organitzat per la Fundació Humanisme i Democràcia.

tracking