Diari Més

Política

Alejandro Fernández compara Franco amb Guifré el Pilós i Jaume I

«Que jo sàpiga, Guifré el Pilós, Jaume I el Conqueridor, etc. de pacifistes, feministes i d’esquerres no ho eren... Més aviat diria que Franco al seu costat, doncs... En fi», ha afirmat el president del PPC

Imatge d'arxiu del portaveu parlamentari del PPC i diputat per Tarragona, Alejandro Fernández.

cap de llista, Alejandro Fernández, PP, eleccions, Tarragona, candidat, diputat, 21-DACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alejandro Fernández, president del PPC, ha fet unes declaracions en les quals ha comparat el dictador Francisco Franco amb Guifré el Pilós i Jaume I el Conqueridor. L’afirmació l’ha feta al programa L’Hemicicle de Catalunya Ràdio per argumentar el seu posicionament envers la retirada de monuments franquistes, accions que ha titllat com a pròpies de «talibans» per «esborrar la història».

«Que jo sàpiga, Guifré el Pilós, Jaume I el Conqueridor, etc. de pacifistes, feministes i d’esquerres no ho eren... Més aviat diria que Franco al seu costat, doncs... En fi, no diré res més, no? Només cal revisar els llibres d’història. I a ningú no li passa pel cap agafar l’estàtua del Roger de Llúria de Tarragona i tirar-la al terra perquè no era un demòcrata de pedra picada i no era un feminista d’esquerres i progressista», ha ironitzat el recentment nomenat president del PP a Catalunya.

tracking