Diari Més

Mobilitat

Busquen dues persones que circulaven a 70 km/h amb patinet elèctric per la Diagonal de Barcelona

L'ordenança municipal estableix que aquests vehicles han d'anar pel carril bici a un màxim de 30 quilòmetres per hora

Imatge de la parella que circulava pel mig de la Diagonal en patinet elèctric.

Busquen dues persones que circulaven a 70 km/h amb patinet elèctric per la Diagonal de BarcelonaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unitat d'Investigació de Prevenció d'Accidents (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona analitza un vídeo que s'ha fet viral a les xarxes socials en què es veu una parella circulant amb un patinet elèctric per un carril ordinari de la Diagonal.

El vídeo el grava un taxista, que condueix a uns 70 quilòmetres per hora mentre fa la filmació, probablement amb un telèfon mòbil. Es desconeix, de moment, la data de l'enregistrament. La UIPA s'ha fet càrrec de la investigació de les imatges per intentar identificar les dues persones. No es descarta, d'altra banda, que la investigació pogués acabar afectant també al taxista.

Fonts municipals han indicat a l'ACN que els dos ocupants del patinet elèctric podrien haver incorregut en una infracció de l'ordenança de circulació de vehicles, reformada recentment per incloure-hi aparells com el patinet de les imatges, concretament el setembre del 2017.

També subratllen que, en el cas de les imatges en qüestió, el patinet hauria d'haver estat circulant pel carril bici de la Diagonal, no pel carril ordinari, i a un màxim de 30 quilòmetres per hora, velocitat que al vídeo la parella sembla superar.

tracking