Diari Més

Actualitat

Arran pinta de groc el portal d'un habitatge on assegura que hi viu Llarena

El col·lectiu vinculat a la CUP fa aquestes pintades després de fer una acció similar a Das

Membres del col·lectiu han llançat pintura groga a la porta d'un habitatge.-

Arran pinta de groc el portal d'un habitatge on assegura que hi viu LlarenaArran

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arran, col·lectiu juvenil vinculat a la CUP, ha publicat aquest dimecres un vídeo a les xarxes socials on apareix pintant de groc el portal d'un habitatge de Sant Cugat del Vallès on, segons diuen, hi viu el magistrat Pablo Llarena. Arran ja va fer una acció similar prop de casa seva a Das. Es van queixar a través de Twitter, però, que la pintada havia estat netejada per «un comando dirigit per Inés Arrimadas i Albert Rivera». En aquell moment ja van advertir que si aquella piulada arribava als 300 retuits hi tornarien, i com que així va ser han decidit actuar de nou, en aquest cas a Sant Cugat.

En el vídeo es pot veure com dues persones encaputxades i vestides de negre llencen pots de pintura groga contra el portal.

En declaracions des de la Ciutat de la Justícia, on havien de passar a disposició judicial dos membres del CDR per una agressió a policies espanyols, Núria Martí, d'Arran, ha reivindicat que el jovent «s'ha de dotar de les eines que tingui al seu abast per atacar un sistema judicial hereu del franquisme que està reprimint un poble organitzat que planta cara a l'espanyolisme més ranci». Segons Martí, amb aquestes accions estan «donant resposta a la violència exercida contra el poble català».

Des de Twitter, el compte d'Arran assegura que ha actuat «per petició popular», en resposta a una resolució de la instrucció judicial que preveu «sentències desmesurades» pels polítics independentistes i Jordi Cuixart. «Assenyalem el jutge Llarena com a símbol del Règim del 78», afegeix el col·lectiu.

tracking