Diari Més

Campanya de l'ANC perquè els consumidors triïn empreses que ajudin «a fer efectiva la República»

L'entitat defensa que no és una llista d'empreses «bones i dolentes», sinó que es vol «facilitar informació als ciutadans» perquè després «prenguin les seves decisions»

L'ANC ha obert un registre perquè les emprees puguin adherir-se.

Campanya de l'ANC perquè els consumidors triïn empreses que ajudin «a fer efectiva la República»EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha presentat aquest dijous la campanya de «consum estratègic», que pretén modificar els hàbits de consum dels ciutadans perquè triïn empreses que no van participar de la «campanya de catastrofisme» de la tardor de l'any passat, quan més de 3.000 empreses van traslladar les seus socials fora de Catalunya.

Segons ha explicat la presidenta de l'entitat, Elisenda Paluzie, no es tracta d'«una llista de bons i dolents», en referència a les empreses, sinó que es pretén «facilitar la informació als ciutadans» sobre aquestes companyies perquè després «preguin la seves decisions». L'objectiu de la iniciativa és contribuir a «donar efectivitat real a la proclamació de la República Catalana» a través de la selecció d'empreses «alternatives» per part dels consumidors.

Les empreses que ho vulguin podran apuntar-se al registre que ja ha obert l'Assemblea, i en una segona fase l'entitat facilitarà el contacte entre els ciutadans i les companyies.

tracking