Diari Més

Torra: «No estic d'acord que les pancartes vulneressin la seguretat»

El president retreu a Garcia Albiol que l’hagi interpel·lat a Twitter el dia de l’homenatge a les víctimes del 17-A

Pla curt de Quim Torra atenent als mitjans de comunicació a Sant Feliu de Guíxols.

Torra veu la impugnació del PSOE com una «mala notícia» i diu que Catalunya «s'ha guanyat» el dret a l'autodeterminacióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dissabte que la pancarta penjada a la Plaça de Catalunya durant l’acte d’homenatge a les víctimes del 17-A «era segura». Torra ha discrepat així de la delegació del govern espanyol i del requeriment que van fer arribar als Mossos d’Esquadra perquè la despengessin, en considerar que podia generar «problemes de seguretat».

El president ha exposat que els Mossos «van comprovar que la pancarta garantia tota la seguretat» i ha mostrat el seu convenciment que «era segura i per això havia de ser allà». D’altra banda, Torra ha censurat que el president del PP català, Xavier García Albiol, l’hagi interpel·lat avui a Twitter, «en un moment de recolliment i d’acompanyar les víctimes». En l’acte d’homenatge a les víctimes celebrat avui a Cambrils, els dos polítics han mantingut un breu però tens diàleg durant la salutació protocol·lària de les autoritats.

tracking