Diari Més

Meteorologia

Els Bombers han atès en 10 hores prop de 400 avisos a causa de la pluja

A Tarragona només se n'han registrat 19

El nivell de l'aigua ha crescut molt ràpidament.

Les fortes pluges afecten tota la zona marítima de Calafell, que ha quedat inundadaAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat han atès des de les 12.00 h i fins a les 22.00 h prop de 400 avisos generats per incidències relacionades amb la pluja. En el marc de les intenses pluges, els cossos d'emergència han trobat el cos d'un home a la riera de Palau al seu pas per Rubí, que probablement ha estat arrossegat quan circulava en el seu vehicle a l'altura de Terrassa. A banda d'aquest fet, des dels Bombers s'indica que la majoria d'incidències, principalment grans acumulacions d'aigua, s'han resolt per elles mateixes. Per regions d'emergències el nombre més gran de serveis s'ha dut a terme a la metropolitana nord, amb 201. A la de Girona se n'han fet 77 i a la metropolitana sud 69. Després, a molta distància se situen la regió d'emergències de Tarragona, amb 19 avisos, la de Lleida, amb 15, i la centre, amb 9.

A banda de la persona morta, la resta d'incidències han tingut un caire molt menor. A Sabadell, per exemple, una branca de grans dimensions ha caigut sobre diversos cotxes. Els Bombers han hagut de retirar-la. També hi ha hagut acumulacions d'aigua a carrers i embornals embossats, però la majoria, com indicava el cos d'emergències, s'han resolt sols.

Els Bombers també han hagut d'actuar a baixos i aparcaments inundats o a incidències de caràcter menor com filtracions a pisos o lavabos que rebufaven. Les acumulacions d'aigua més destacades han tingut lloc en les hores del migdia a la zona metropolitana i a la de les comarques gironines.

tracking