Diari Més

Ciutadans diu que Torra «no ha entès» que els protagonistes d'aquests dies «havien de ser les víctimes del terrorisme»

Lorena Roldán afirma que «s’ha aprofitat el seu dolor per dir obertament que s’ha d’atacar l’Estat»

Lorena Roldán a l'homenatge

Ciutadans diu que Torra «no ha entès» que els protagonistes d'aquests dies «havien de ser les víctimes del terrorisme»Ciutadans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ciutadans ha acusat aquest dissabte el president Torra i el seu Govern de no «haver entès» que les víctimes «havien de ser les protagonistes» dels actes d’homenatge organitzats un any després dels atemptats terroristes del 17-A. Després de participar en l’acte celebrat aquest matí a Cambrils, la diputada taronja Lorena Roldán ha assegurat que Torra «ha aprofitat el dolor de les víctimes per parlar de llaços grocs, arengar els CDR i fins i tot dir obertament que s’ha d’atacar l’Estat». «Torra no s’amaga, no té sentit de la vergonya i no ha abandonat la via unilateral», ha sentenciat Roldán, abans d’adreçar-se al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, per retreure-li que «hagi donat aire als que volen liquidar Espanya». La diputada ha qualificat de «vergonyosa» «l’actitud» de Torra amb Xavier García Albiol durant l’homenatge.

Preguntada per la tensa conversa mantinguda entre el president de la Generalitat i el líder del PP, Xavier García Albiol, abans de l’acte de record a les víctimes de Cambrils, Lorena Roldán ha dirigit les seves crítiques cap al president català.

«Em sembla vergonyós, l’actitud del senyor Torra no és la indicada», ha destacat. Roldán ha afegit que «les paraules» del president –en referència a l’acte celebrat a la presó de Lledoners en homenatge a l’ex conseller Joaquim Forn- «no ajuden a rebaixar la tensió i a acabar amb el clima de confrontació». Un clima, ha assegurat, que és «responsabilitat dels partits independentistes».

Roldán s’ha referit també a la denúncia de l’ex president Carles Puigdemont contra el jutge Pablo Llarena. «No veig normal que un fugat de la justícia l’utilitzi per anar contra el jutge que l’està perseguint per haver anat contra les lleis i haver donat un cop a la democràcia», ha valorat.

tracking