Diari Més

Protesta

Membres de Tarragona Animal Save, a la protesta davant un escorxador de Sabadell

L'organització a Barcelona ha convocat una vaga de fam de cinc dies per conscienciar del maltractament animal en aquest tipus d'instal·lacions

Activistes davant l'escorxador d'OsVaca Carns a Sabadell.

Membres de Tarragona Animal Save, a la protesta davant un escorxador de SabadellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diversos membres de l'organització Tarragona AnimalSavetenen previst desplaçar-se aquest dijous fins a Sabadell per participar en la finalització de l'acte de protesta davant de l'escorxador de l'empresaOsVacaCarns a la localitat vallesana.

BarcelonaAninmalSaveha realitzat des del passat dia 5 una vaga de fam davant les instal·lacions de l'empresa, protesta que es tancarà la mitjanit d'aquest dijous. La intenció del col·lectiu animalista és conscienciar sobre el maltractament que pateixen els animals en aquestes instal·lacions.

Els activistes, a banda de fer l'estada davant l'empresa i la vaga de fam, cada vegada que accedia un camió ple de vedells o corders, intentava accedir als animals per intentar calmar-los i acaronar-los abans que siguin sacrificats.

Una vegada finalitzada aquesta acció a Sabadell, el grup ha convocat una marxa a Barcelona pel pròxim dia 11. La convocatòria és a les 18.00 ha la plaça Catalunya.

tracking