Diari Més

Arrimadas recorda a Torra que la violència «s'ha de condemnar sempre» i lamenta que no defensi als no independentistes

El portaveu adjunt de Cs a l'Assemblea de Madrid critica a Pedro Sánchez per estar posant una «catifa vermella» al president de la Generalitat

La presidenta del grup parlamentari de Cs, Inés Arrimadas

Arrimadas: «Hi ha una fractura social greu i podem anar a pitjor, fins a un nivell de conflicte que no podem ni imaginar»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta de Cs a Catalunya líder de la oposició, Inés Arrimadas, ha respost a l'article signat per el president de la Generalitat, Quim Torra, i que surt aquest dissabte a diversos diaris en el que reclama a tots els partits una condemna «ferma i sense matisos» dels atacs feixistes contra independentistes. «La violència s'ha de condemnar sempre, com va fer Cs al Parlament, mentre el separatisme votava NO», ha piulat Arrimadas en el seu compte de Twitter. «També la violència feixista que pateixen molts catalans no independentistes i els seus representants, encara que Torra no ho condemni perquè per a ell no som catalans, sinó 'bèsties'», ha retret la dirigent del partit taronja.

Aquesta reacció coincideix el mateix dia en què el portaveu adjunt de Cs a l'Assemblea de Madrid, César Zafra, ha lamentat que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez posi una «catifa vermella» a Torra, encara que el cap de l'executiu català i els independentistes «són els qui no condemnen les autèntiques agressions», en referència als aldarulls per la retirada de creus grogues.

En declaracions a Madrid, Zafra acusa Torra de jugar el paper de víctima quan «Inés Arrimadas ha estat vexada a Catalunya i s'ha insultat i menyspreat dia rere dia als qui no són independentistes», ha assenyalat. «Volen sotmetre als qui no pensen com ells», afegeix.

En referència al cessament del màxim responsable de la Unidad Central Operativa (UCO), César Zafra considera que és la demostració que l'executiu espanyol «s'agenolla davant de nacionalistes i independentistes», recordant el 'Cas Pujol' i altres trames que apunta que ha destapat aquesta unitat.

tracking