Diari Més

Successos

Uns lladres atraquen una joieria al centre comercial l'Ànec Blau de Castelldefels

Un mossos fora de servei ha amenaçat els lladres amb la seva arma i han fugit disparant

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns atracadors han assaltat aquest dilluns al matí una joieria al centre comercial l'Ànec Blau de Castelldefels (Baix Llobregat), segons ha avançat la Ser i han confirmat els Mossos d'Esquadra a l'ACN. Els fets s'han produït a les onze del matí en aquest centre comercial situat al costat de la C-32 quan tres lladres han atracat una joieria amb arma de foc, segons han apuntat els Mossos. Després de robar joies de l'aparador, els lladres han fugit disparant diversos trets i han marxat amb un vehicle, que posteriorment han cremat en un dels carrers del municipi. No hi ha cap persona ferida, segons els Mossos, que ara busquen els atracadors i són a la zona investigant els fets.

Una desena d'agents dels Mossos d'Esquadra han acordonat els voltants de l'establiment i han estat treballant a la zona durant més de quatre hores. Segons han explicat fonts policials a l'ACN, la policia busca els tres individus que haurien entrat a l'establiment al voltant de les onze del matí i haurien intentat robar diversos productes. Un Mosso d'Esquadra fora de servei que es trobava al centre comercial en el moment dels fets hauria intervingut en veure que els lladres estaven actuant en la joieria José Luís de la instal·lació, un local que es troba en aquest centre comercial des de que l'equipament del Baix Llobregat va obrir portes l'any 2005.

L'agent hauria apuntat els lladres amb la seva arma i en sentir-se amenaçats els atracadors també haurien tret les seves pistoles. Tot seguit haurien fugit de la botiga disparant diversos trets que han impactat contra els vidres de les portes de sortida automàtiques de la instal·lació. Diversos agents de balística dels Mossos d'Esquadra s'han encarregat de retirar les bales que han trobat al lloc dels fets.

La gerent de l'Ànec Blau, Ana Torres, ha explicat que els fets han ocorregut «en menys d'un minut i mig» i que els treballadors de la seguretat privada de l'establiment s'han desplaçat fins la joieria José Luís després que alguns botiguers els hagin alertat.

«Estem tranquils perquè els agents de seguretat i la policia han actuat ràpidament i no hi ha hagut ferits, només danys materials», ha explicat Torres que ha dit que aquest centre comercial mai havia viscut un episodi d'aquestes característiques. «Esperem que sigui la darrera vegada», ha manifestat.

Moment en què un mossos dora de servei treu la seva arma i apunta un dels lladres.

Uns lladres atraquen una joieria al centre comercial l'Ànec Blau de Castelldefels

tracking