Diari Més

El PSC subscriu l'afirmació de Borrell sobre que Catalunya «està al límit d'un enfrontament civil»

El secretari d'organització del partit assegura que és «convenient» alertar dels risc que hi ha i lamenta no haver estat més «contundent» amb la via unilateral

El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa

El PSC subscriu l'afirmació de Borrell sobre que Catalunya «està al límit d'un enfrontament civil»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari d'organització del PSC, Salvador Illa, ha assegurat que sempre és «bo», «convenient» i «necessari» alertar dels risc. Illa ha donat suport així a les declaracions del ministre espanyol d'Afers Estrangers, Josep Borrell, que ha assegurat aquest diumenge en una entrevista a La Sexta que la societat catalana està «profundament en tensió, al límit d'un enfrontament civil».

Des del PSC han recordat que volen «empènyer» per restablir la convivència entre catalans i han manifestat que al país s'han de poder celebrar homenatges a l'escriptor Miguel de Cervantes a la universitat «sense que hi hagi incidents» i que tothom s'ha de poder expressar «amb normalitat» i no sentir-se «cohibit» per una simbologia que vol «homogeneïtzar l'espai públic». Illa s'ha qüestionat si la seva formació va ser suficientment contundent en alertar del «risc» i les «conseqüències» de la via unilateral.

tracking