Diari Més

Seguretat

Els Mossos posen un localitzador de bicicletes robades a disposició dels ciutadans

El servei web permet comprovar, amb el número de quadre, si la bicicleta ha estat denunciada com a sostreta i si es troba al dipòsit de la policia autonòmica

Els Mossos posen un localitzador de bicicletes robades a disposició dels ciutadans

Els Mossos posen un localitzador de bicicletes robades a disposició dels ciutadansMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Recuperar una bicicleta robada o comprovar si aquella bicicleta de segona mà que t’estàs a punt de comprar ha estat sostreta. Aquest és l’objectiu del servei web de localitzador de bicicletes robades que els Mossos d’Esquadra han posat a disposició dels ciutadans. I és que , mitjançant aquest lloc web, es pot comprovar si una bicicleta ha estat denunciada com a sostreta o si es troba al dipòsit de la policia de Catalunya.

Per tal de comprovar si una bicicleta ha estat robada o si es troba en possessió dels Mossos, cal accedir en el lloc web, habilitat per aquesta funció, i introduir el número de quadre -gravat pel fabricant- o bé el número d’un dels registres de bicicletes existents -marcat en la bicicleta- en el requadre indicat. D’aquesta manera, l’usuari podrà veure si la bicicleta ha estat denunciada com a sostreta i si està en possessió dels Mossos d’Esquadra. En cas que aquest segon ítem sigui afirmatiu, el cercador donarà com a resultat ‘Dipòsit sí’.

En cas d’obtenir una resposta positiva del sistema, la persona en qüestió ho ha de comunicar als Mossos d’Esquadra o a qualsevol Policia Local per verificar la información. El cos indica que cal adreçar-se a una comissaria dels Mossos per confirmar que la bicicleta es troba en un dipòsit, ja que la cerca és indiciària.

Podeu fer ús del localitzador de bicicletes en aquest enllaç.

tracking