Diari Més

Accidents

Ferit a Barcelona un home d'uns 87 anys en ser atropellat per un autobús de TMB quan intentava agafar-lo

La roda posterior del vehicle l'hi ha passat per sobre, cosa que li ha provocat una ferida a la cama

Un autobús de Barcelona, en una imatge d'arxiu.

Ferit a Barcelona un home d'uns 87 anys en ser atropellat per un autobús de TMB quan intentava agafar-loACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home d'uns 87 anys ha patit una ferida de poca gravetat a la cama aquest dissabte al migdia en ser atropellat per un autobús de TMB quan intentava agafar-lo.

La companyia de transport públic ha informat que els fets han passat cap a un quart de dues, prop d'una parada situada a l'avinguda Mare de Déu de Montserrat, concretament a l'altura de la plaça Nen de la Rutlla.

Segons les primeres informacions, l'autobús de la línia D-40, que anava en direcció Canyelles, ja havia arrencat i estava esperant reprendre la marxa en un semàfor pròxim quan l'home ha intentat agafar-lo. De fet, segons el conductor, ni ell ni cap dels passatgers que anaven en el vehicle s'han adonat de l'incident i han seguit la marxa. TMB ha detallat que li ha passat per sobre la roda posterior del vehicle, cosa que, segons el SEM, li ha provocat una ferida de poca gravetat a la cama.

L'home ha estat evacuat en una ambulància a l'Hospital Sant Pau de Barcelona. Fins al lloc s'han desplaçat efectius de la Guàrdia Urbana i els comandaments d'autobusos, que investiguen els fets. De fet, el mateix conductor ha explicat com ha anat tot plegat a la policia de Barcelona.

tracking