Diari Més

Arrimadas, a Torra: «Vostè no ha vingut aquí a dirigir un govern, ha vingut a dirigir un CDR»

Cs retreu al candidat de JxCat que hagi «humiliat, vexat i menyspreat» una part de la ciutadania i lamenta que la seva investidura pugui implicar «més llenya al foc»

La presidenta del grup parlamentari de Cs, Inés Arrimadas, obre els braços durant la seva intervenció a la investidura de Quim Torra.

Arrimadas, a Torra: «Vostè no ha vingut aquí a dirigir un govern, ha vingut a dirigir un CDR»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La presidenta del grup parlamentari de Cs, Inés Arrimadas, s'ha mostrat contundent aquest dissabte en la primera de les intervencions dels grups parlamentaris per replicar als discurs del candidat de JxCat, Quim Torra, a la sessió d'investidura. «Vostè no ha vingut aquí a dirigir un govern, ha vingut a dirigir un CDR», liha etzibat la líder de la formació taronja. I Arrimadas, que ha recriminat al candidat que vulgui «confrontació» i «procés» fins a les eleccions municipals, ha carregat amb duresa contra piulades i articles de Torra: «Humiliar, vexar i menysprear els catalans que ens sentim espanyols surt gratuït, és una vergonya; em dol a l'ànima que sigui aquí per poder ser investit», ha resolt la cap de files de Cs en lamentar que no hagi intentat «dissimular una mica» i que la seva proposta impliqui «més llenya al foc». És per això que, en carregar contra l'anunci de Torra de crear un comissionat sobre l'article 155 –«pel 3%, no; això ho deixem a part»-, Arrimadas ha interpel·lat els diputats independentistes: «És aquest el vostre candidat de veritat? Considereu que Torra és un bon candidat?», els ha preguntat.

tracking