Diari Més

Laboral

Tens el perfil per treballar per a Facebook a Barcelona?

El sou del perfil més bàsic, amb coneixement de llengües hispàniques, és de 24.000 euros

Imatge de les oficines de CCC a Berlín.

Tens el perfil per treballar per a Facebook a Barcelona?CCC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresaCompetenceCallCenter(CCC) ocuparà vuit plantes de la coneguda com a Torre Agbar, al districte22@de Barcelona. Ho farà subcontractada per Facebook per filtrar aquelles informacions considerades com a 'FakeNews' i que tants maldecaps ha comportat a la companyianord-americana, que ha estat acusada de permetre l'intervencionisme malintencionat en eleccions idifusiód'informacions.

Aquestes oficines de Barcelona se sumaran a les que ja té l'empresa a Alemanya i està previst que doni feina a 500 persones. En el portal a internet de CCC s'expliquen en detall quines són les ofertes de feina i les remuneracions que els corresponen.

El domini d'idiomes serà un aspecte essencial per aconseguir feina per a Facebook, que busca persones per a ocupar llocs de 'communitymanager', reclutadors, psicòlegs, caps d'equip. De fet, les remuneracions finals per a cada lloc de treball estaran supeditades també al domini d'idiomes.

'Communitymanagers'

A les ofertes de CCC s'inclouen fins a 22 perfils dins aquesta categoria. Els de parla hispana tenen un sou de sortida de 24.000 euros mésgratificaciói un augment de sou garantit alsegüentany. Si es domina el francès, el sou de base és de 25.000 euros. Per a perfils d'idiomesnoruec, holandès i danès, els sous arriben als 30.000 euros.

Les ofertes també inclouen perfils per a italià i portuguès, tots ells amb un sou base de 24.000 euros.

Les ofertes de treball ofereixen diversos incentius igratificació,al mateix temps quetambé inclouen incentius per a treballs en nits, diumenges i festius.

Encarregats, reclutadors i psicòlegs.

Un altre grup d'ofertes per aquestes oficines de CC i Facebook és el que corresponen a responsables de qualitat, de recursos humans, responsables d'equips, reclutadors, administradors de sistemes informàtics i psicòlegs.

En aquest cas, les ofertes de CCC pel que fa a les remuneracions no estan especificades, però l'empresa ho considera llocs de responsabilitat i en alguns casos es demanen tres anys d'experiència prèvia.

Consulta totes les ofertes AQUÍ.

tracking