Diari Més

Pedro Sánchez: «Ningú no ha fet tant mal a les institucions catalanes com l'independentisme»

El líder del PSOE creu que l'esquerra no pot donar suport als nacionalistes catalans

Imatge del líder del PSOE, Pedro Sánchez.

Sánchez respecta la decisió però veu «important» que s'extradeixi a l'EstatACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha afirmat aquest dissabte que l'independentisme «aposta pel caos» i ha considerat que «continua erosionant la convivència entre catalans» perquè els seus partidaris diuen defensar la democràcia però, segons ell, segueixen amb la «seva via unilateral».

A través d'un vídeo publicat a la pàgina web del PSOE, el el líder socialista ha considerat que «ningú no ha fet tant mal a les institucions catalanes com l'independentisme». Sánchez també ha dit que l'«altra esquerra» –fent referència als comuns- s'ha tornat a equivocar situant-se al costat de l'independentisme quan «no hi ha una bandera d'esquerres en la causa independentista».

Pel líder del PSOE «l'esquerra és un moviment polític integrador, progressista modernitzador i europeista», el contrari del que representa el nacionalisme català, que, segons ell, és «excloent, aïllacionista regressiu i insolidari».

Davant l'actual situació, Sánchez ha instat a aconseguir «solucions polítiques». A més, ha invitat a Ciutadans i Podem a treballar a la Comissió d'Avaluació del Model Territorial oberta pels socialistes per trobar «solucions que resolguin un dels principals desafiaments de la societat espanyola com és la convivència entre pobles».

tracking