Diari Més

Torra (JxCat): «Ens volen muts, atemorits, a la presó i a l'exili però ja no callarem»

El diputat lamenta que hi hagi empresonats pel «monstruós delicte» de voler votar

El diputat de JxCat Quim Torra.

Torra (JxCat): «Ens volen muts, atemorits, a la presó i a l'exili però ja no callarem»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat de JxCAT Quim Torra ha fet un discurs de denúncia de l'empresonament dels líders sobiranistes i una crida a no callar i lluitar contra aquesta situació.

«Ens volen muts, silenciats, atemorits, fins i tot a la presó i a l'exili (...) però ja no callarem més perquè ja n'hi ha prou», ha declarat en el seu torn de paraula en sessió plenària aquest dissabte.

Torra ha apuntat que el procés independentista ha fet «saltar en mil bocins els acròbates de la transició» i ha afirmat que el que hi ha és un Estat «obcecat en destruir un procés democràtic i pacífic».

El diputat s'ha preguntat què han fet els líders independentistes empresonats per veure's en aquesta situació i ha contestat que l'únic que han fet és el «monstruós delicte» de voler votar i fer el possible perquè la gent ho fes.

Torra ha recordat també als grups de l'oposició que aquells que avui són a la presó han estat «col·legues» seus a la cambra catalana i ha critica la «deshumanització» dels «partits de la coalició del 155». «Pensin un moment i després d'esgarrifar-se, tornin a pensar-hi i a esgarrifar-se», ha declarat.

tracking