Diari Més

Domènech (CatECP) exigeix a l'independentisme que formi Govern però demana que si no pot s'explorin «alternatives progressistes»

El president de CatECP reclama un «front democràtic» que vagi des de la CUP fins al PSC i des d'Òmnium fins a CCOO per lluitar pels drets i les llibertats

El portaveu d'En Comú Podem, Xavier Domènech, al debat d'investidura.

Domènech diu que l'independentisme lliga la tàctica al calendari judicialACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentari de Catalunya En Comú Podem (CatECP), Xavier Domènech, ha exigit als partits independentistes que formin ja Govern.

Durant la seva intervenció al torn de paraules que ha obert el president del Parlament, Roger Torrent, en la segona sessió d'investidura de Jordi Turull, el líder dels Comuns ha afegit, això sí, que si els independentistes no aconsegueixen cap acord ho diguin «clarament» perquè es puguin explorar «majories alternatives» per formar propostes «transversals, àmplies i progressistes».

A més, Domènech ha reclamat un «front democràtic» que vagi des de la CUP fins «com a mínim» al PSC, i des d'Òmnium fins a CCOO per lluitar pels drets i les llibertats. «Aquesta és l'única possibilitat de sortir de la situació», ha constatat.

tracking