Diari Més

Acaben les vistes i Llarena comunicarà la decisió aquest divendres a la tarda

El jutge haurà de decidir si decreta presó incondicional per a Turull, Rull, Romeva, Bassa i Forcadell com demana la Fiscalia

El diputat de Junts per Catalunya Josep Rull agafa per l'espatlla al candidat a la investidura i també diputat de JxCAT, Jordi Turull, abans d'entrar a la seu del Tribunal Suprem.

Comencen les vistes per decidir si Turull, Rull, Romeva, Bassa i Forcadell entren a la presóACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les vistes al Tribunal Suprem per decidir si Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Dolors Bassa i Carme Forcadell ingressen a presó han acabat cap a tres quarts de tres de la tarda. El jutge Pablo Llarena comunicarà aquest divendres a la tarda quines mesures cautelars els imposa. Llarena haurà de decidir si accepta la petició de la Fiscalia que tots cinc entrin a presó sense fiança per risc de fugida i de reiteració delictiva. També ho ha demanat l'acusació popular exercida per Vox. Aquestes vistes s'han celebrat el mateix dia que el jutge ha processat 25 dels 28 investigats en la causa oberta al Suprem.

En el cas de Turull, Rull, Romeva i Bassa, els envia a judici per rebel·lió i malversació, mentre que en el cas de Forcadell, només per rebel·lió. Marta Rovira, que també estava citada al Suprem, no ha comparegut i ha anunciat a través d'una carta a la militància que marxava "a l'exili".

tracking