Diari Més

Cs demana investigar si els Mossos van espiar periodistes, polítics i empresaris

Rivera sobre la candidatura de Sànchez: «Jo vull un president que no trepitgi cotxes de la Guàrdia Civil»

El líder de Cs es dóna de baixa d'UGT.

Rivera avisa que el 155 seguirà vigent «mentre no hi hagi un Govern constitucional» i qüestiona «la idoneïtat» de SánchezACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup de Cs registrarà una petició al Parlament de creació d'una comissió d'investigació sobre «l'espionatge polític».

Ho ha anunciat el president del partit, Albert Rivera, després de la reunió del comitè permanent del partit, i ha convidat PSC, PP i Catalunya en Comú a donar-hi suport. Cs fa el pas després que hagin aparegut en alguns mitjans informacions que apunten que els Mossos van espiar polítics de determinats partits, així com alguns periodistes o empresaris.

«Això en democràcia és intolerable», ha dit Rivera, que considera que s'ha d'obrir aquesta comissió per esclarir si realment va existir aquest «espionatge». D'altra banda, i davant la ronda de contactes iniciada pel president del Parlament, Roger Torrent, per proposar un candidat ha demanat als partits independentistes que apostin per algú «que no estigui pres ni imputat».

Sobre la candidatura de Jordi Sànchez, l'ha menystingut. «Jo vull un president que no trepitgi els cotxes de la Guàrdia Civil, ni rodegi els jutges i que no estigui imputat per sedició i empresonat de manera preventiva», ha dit.

tracking