Diari Més

Albiol demana un candidat que no estigui pendent de la justícia perquè Sànchez està «condemnat al fracàs»

El president del PPC vol que Torrent reconegui que el rellotge de la legislatura ja corre després que s'hagi donat per «fallida» la investidura de Puigdemont

El president del Parlament, Roger Torrent, rep el president del PPC, Xavier García Albiol, en el marc de la roda de contactes del mes de març.

Albiol demana un candidat que no estigui pendent de la justícia perquè Sànchez està «condemnat al fracàs»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup parlamentari del PPC, Xavier García Albiol, ha demanat a JxCat i ERC que presentin un candidat que no estigui pendent de la justícia. En una roda de premsa als faristols del Parlament aquest dilluns al migdia, el líder dels populars ha sentenciat que la candidatura de Jordi Sànchez està «condemnada al fracàs» després que la CUP hagi dit que no li donarà suport. Després d'haver-se reunit amb el president del Parlament, Roger Torrent, en el marc de la segona ronda de contactes per a la investidura, Albiol ha afegit que li ha reclamat que reconegui que el rellotge de la legislatura ja torna a córrer. El cap de files del PPC considera que un cop s'ha donat per «fallida» la investidura de Carles Puigdemont, el temps hauria d'anar avançant perquè, en un termini de dos mesos, s'investeixi un president o bé es tornin a convocar eleccions.

tracking