Diari Més

El jutge que va començar a instruir l'1-O, ingressat a l'hospital per una dolència intestinal

El titular del jutjat número 13 va ordenar els registres del Departament d'Economia

Ramírez Sunyer va encarregar els registres al departament d'Economia del 20 de setembre passat.

El jutge que va començar a instruir l'1-O, ingressat a l'hospital per una dolència intestinal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Antonio Ramírez Sunyer, titular del jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona, està ingressat a l'Hospital Clínic de la capital catalana per una dolència intestinal, segons informa el mitjà digital 'Vozpópuli'. Ramírez Sunyer és l'encarregat de la instrucció a l'entorn de l'organització del referèndum d'autodeterminació de Catalunya de l'1 d'octubre i va encarregar els registres i les detencions del Departament d'Economia del 20 de setembre. En el marc d'aquests registres la policia judicial va descobrir dues de les proves més destacades contra els acusats, l'anomenat full de ruta que duia per títol 'Enfocats' i la llibreta Moleskine amb dades del procés, ambdues en possessió del número dos de Junqueras, Josep Maria Jové.

A finals del 2016 Ramírez Sunyer va obrir una causa per la hipotètica utilització d'un cens i dades fiscals de la població de Catalunya, segons les declaracions que va fer en un acte públic l'exjutge Santi Vidal.

El magistrat actualment noporta el cas del referèndum perquè hi ha pendent de resolució la petició de recusació plantejada per les defenses dels encausats.

tracking